CHANGE OF USE PROJECT: FROM OFFICE TO HOUSING

In this project we carried out the transformation of an old office, used as a warehouse for antique furniture and various appliances, into a one-bedroom home-studio.

The solution that was adopted responds to the functional program of a house for two people, with a main room with function of living room and dining room, in front of the main facade, and next to it, the open kitchen.

Inside, adjacent to the interior patio, there was a large bedroom for two people and, next to the interior “patinejo”, the bathroom with laundry area.

A large distributor communicates the previous pieces and separates the kitchen from the bathroom.

The main hall gives access to the house and provides a large storage closet.

All the installations were made new and clear finishes were chosen to give greater space and luminosity to the space

IMAGE GALLERY: