PROJECTE CANVI D'ÚS: D'OFICINA A HABITATGE

En aquest projecte vam realitzar la transformació d'una antiga oficina, usada com a magatzem per a mobles antics i estris diversos, en un habitatge-estudi d'una habitació.

La solució que es va adoptar respon al programa funcional d'un habitatge per a dues persones, amb una estança principal amb funció de sala d'estar i menjador, en el front de la façana principal, i al costat d'ella, la cuina oberta.

A l'interior, contigu al pati interior, es va situar un dormitori ampli per a dues persones i, al costat del patinet interior, el bany complet amb zona de rentat de roba.

Un distribuïdor ampli comunica les peces anteriors i separa la cuina del bany.

El vestíbul principal dóna accés a l'habitatge i la dota d'un ampli armari per emmagatzematge. Es van realitzar noves totes les instal·lacions i es va optar per acabats clars per donar més amplitud i lluminositat a l'espai.

GALERIA D'IMATGES: